top of page

Terrassentest 2018 AD

Elfde plek: Hoera

 

Cijfers:

Eten: 7  (Wel knap als de keuken dicht is)

Terras:7 (Foto van 4 jaar geleden, momenteel een heel ander vernieuwd terras)

Bediening: 7 (Omdat ze geen gratis drankje kregen ter compensatie)

 

De betreffende vrijdagavond was de op een na warmste dag van het jaar. Honderdtweeënzeventig gasten voor de lunch en zesentachtig voor diner. De keuze om geen gasten meer aan te nemen voor diner was dan ook een bewuste keuze. Ons personeel staat heel het jaar hard te zwoegen, zijn altijd bereid vroeger te beginnen en langer door te gaan, In de keuken staan ze momenteel met een kok te weinig. Onze derde kok zit jammergenoeg voor langere tijd in de ziektewet.Zijn collega’s nemen al weken zijn diensten en taken over en hebben zelfs op eigen initiatief hun vakantiedagen ingeleverd.

Voor het behoud van kwaliteit, motivatie, werklust en energie moet je soms weleens keuzes maken die niet voor een ieder positief zijn.Als we dan ook net de pech hebben dat er iemand binnenkomt van het AD dan zeggen wij als team van de Meidoorn”so be it en gelukkig weten wij beter “.

Wij zijn supertrots op ons team en staan met zijn allen achter de beslissing die wij die avond hebben genomen. Sterker noch; volgende keer zouden wij het weer zo doen.

De reacties van onze andere gasten waren na de plaatsing van het artikel hartverwarmend en zeer positief. Waarvoor onze dank.

 

PS: We hebben nog reactie gevraagd aan redactie van AD, dit ook ivm plaatsing oude foto, maar daar tot op heden geen reactie op mogen ontvangen. Wij denken ook niet dat dit gaat gebeuren.

                                                               Raymond & Hetty

terrasbankje 2.jpg

Hiernaast onze reactie 

op de terrassen test van het AD.

Een korte toelichting wat een bloedhete zomer en  overvolle terrassen met  personeel in onze

branche doet.

terrasbankje 1.jpg
bottom of page