In samenwerking met Schmidt ZEEVIS

organiseert de Meidoorn op

10 februari een Fishmarket

 

 

Aanvang vanaf 18.00 uur.

Vanuit de nevelbar bieden wij u bij binnenkomst een glaasje Cava met 

een platte Zeeuwse oester aan.

Daarna een diner van kleine gerechten 

samengesteld met chef-kok H. van den Brink

 

Op tafel heerlijke finger food met o.a.

kokkels, hollandse garnaal en alikruik

Amuse met zeewier

Tartaartje van makreel

Heerlijk schaaldieren-soepje

Langoustine

Rode mul met ratatouille

Skrei kabeljauw met spek omwikkeld op een stamppotje

Dessert.

 

De prijs van bovenstaand is

Schmidt zeevis zal deze avond een verse vis presentatie geven waarin

ze uitleg geven over de in het menu gebruikte produkten.

In de zaak zullen zij een vistoonbank met ijs neerzetten waarin

de diverse verse produkten uitgestald liggen.

45,- p.p excl drankjes.

Reserveer op tijd!

TiP

Webontwerp © 2019 Koeiesteyn-Design  -  Restaurant de Meidoorn werkt volgens de voorwaarden zoals gedeponeerd bij Horeca Nederland